Blog Nominations

☀️ The Sunshine Blogger Award ☀️

Heyoo all !! Another Blog nomination I know I am so famous I get nominated every time . Thank you so much GEET for nominating me !! Yes its always you who nominates me, Check her post too ( LINK ). Now lets Starrrrttt ! ~

Rules 💛

  • Thank the blogger who nominated you and link back to their blog.
  • Answer the 11 questions sent by the person who nominated you.
  • Nominate 11 new bloggers to receive the award and write them 11 new questions.
  • List the rules and display the Sunshine Blogger Award logo in your post and/or your blog

QUESTIONS GIVEN BY GEET & MAGGIE ~~~

1) When you read the word ‘love,’ what’s the first song that comes to mind?
Ans – Love, l-l-love, l-l-love, How you love to hate me.
LOVE TO HATE ME – BLACKPINK !! It is one of my favourite song and comment if you know the rap !!✋

2) What were your favorite TV shows to watch when you were little?
Ans – You shouldn’t have asked me this please !! I actually love cartoons, I still watch it when m 12 My favourite were/ are – Shin Chan, and Doremon.

3) What’s a color you recently started to love?
Ans – I guess PURPLE, My favourite colour has always been pink but these days I like purple too !! Yea maybe cuz of BTS 💜

4) Tea or coffee? What’s your usual tea or coffee order?
Ans – COFFEE of course !! I hate tea, and also I make coffee at home itself so I don’t order ig.

5) Do you prefer writing or typing?
Ans – I love writing !! You know why ?
Because, I love neat work, my handwriting is very neat, NOT SELF PRAISING and maybe that’s why I love writing I guess. Though typing isn’t that bad either.

6) How long have you been blogging?
Ans – 3 months, I started in March !

7) If you could add to or change one thing about your bedroom, what changes would you make?
Ans – I would make my room pastel pink and make it super beautiful, Idk how lol.

8)  What are your favorite games right now?
Ans – I really don’t play games these days, I am more into studies and blogging, but when m kinda free I play Skribbl and Halloween.

9) Do you prefer succulents or flowers?
Ans – I have heard that succulents are really cute but I haven’t seen any 😦 . I really love flowers, of different colour and smells. And I have taken pics of many flowers too

10) What’s the last thing you ate?
Ans – I had cake right before our classes ( exactly when I was writing this before ). I first time made a cake all by myself ( except for the decoration cuz my sis wanted to do it ).

11) What’s in your purse/bag/backpack? (pick one lol, you don’t have to tell me about all of those)
Ans – Currently, I am at my granny’s house so my bag’s filled with all school books and school stuff. Yea its very heavyy too .

What it’s done already ? I really didn’t realise that I wrote 11 Q and A !! Nvm

I nominatee ~ (I nominate only my followers so follow me if you want to be nominated !!)

EeshPoorwaEmilieRaynaGeetPavithraAshmitaSep VaniheartDakshaliInayaMerlynNushhe

If you have already been nominated before, please mention in the comments !!

Also the Questions will remain the same, I hope you enjoyed this post !!

STAY home, STAY safe, STAY healthy, STAY happy and STAY tuned for more amazing posts 💜✨

All The Best Motivational Graphic For Best Wishes, Good Luck Stock Vector -  Illustration of isolated, motivation: 58733207

43 thoughts on “☀️ The Sunshine Blogger Award ☀️

  1. Thank you so much, Sneha for nominating me. I loved reading your answers. Also, would questions be the same, that were given by Maggie and Geet? And, I have my exams day after tomorrow, but I’ll try hard to post something in between.
    Thank you again dear, 💜✨
    Stay blessed and healthy 💫

    Liked by 1 person

  2. Great answers!!!
    Even i love purple 💜 and don’t worry I’m 20 and I still watch cartoons or animated movies 😄
    Thank you so much for nominating me. What about the questions, should I answer the ones you did?

    Liked by 1 person

    1. Remind me why I be alone, on my own
      If I needed you, I’d have you that I know, hold up
      I could do bad by myself, don’t need help
      One of a kind, the hand that I was dealt, like oh well…
      #lovetohatemerap

      Liked by 3 people

      1. Felt, cupid was stupid, I should have knew it
        Cause I been through it, you wouldn’t do it if it ain’t foolish, stupid ( stupid )
        you aint worth my love if u only love to hate me… 💜💜

        Liked by 2 people

  3. Spectacular post, Sneha! OMG, You play Halloween 2018 too?!?! I play it with my cousins online and sometimes alone.
    Thank you very much for nominating me, Sneha. Means a lot. I will write a new nominee post by Wednesday! Thank you! 😍

    Liked by 1 person

  4. Congratulations!!! I also thought of Love to hate me 😂😂. I also looovee coffee, pastel pink and lilac colour. shinchan and doraemon will forever be my fav cartoons. Congrats again 🎊.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s